Dupa ce s-a mai racit un pic amestecul ,am adaugat putin cate putin din faina amestecata cu bicarbonat.Am transferat totul intr-un castron mai mare,am adaugat si oul si am trecut la framantat.
Aluatul obtinut l-am impartin in 4 .
Din fiecare bucata am intins cate o foaie .
Le-am copt pe rand in cuptorul bine incins si au rezultat.........
Pentru crema am pus laptele la fiert impreuna cu zaharul si cu mierea.Cand au dat in clocot am adaugat grisul (daca nu este de ajuns cantitatea de gris se mai poate adauga).Cand s-a racit am amestecat crema cu margarina (Ramma).
Si apoi am montat prajitura........foaie+crema,foaie+gem,foaie+crema,foaie+glazura .Pentru glazura am amestecat zahar pudra cu un strop de ulei ,cacao si cate-va picaturi de apa fierbinte.
Prajitura se taie a -2-a zii!!!
Pofta buna......
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu